Најнови вести во категоријата Транспорт

Triangle пневматици

Квалитетен кинески триаголник

Формиран во 1975 година Triangle Tyre Co. е најголемиот  кинески производител на пневматици. Од широката палета на производи, посебно внимание се посветува на комерцијалниот програм на пневматици односно на производи наменети за камиони и автобуси

повеќе…

Volvo во градежништвото

Сé она што е потребно

Лидерот во иновациите кој постојано поставува нови стандарди кај камионите за градежниците во околината на Прага во Чешката Република ни ги претстави своите новитети за оваа и наредната година

повеќе…