Објавено за механизација:

Volvo во градежништвото

Сé она што е потребно

Лидерот во иновациите кој постојано поставува нови стандарди кај камионите за градежниците во околината на Прага во Чешката Република ни ги претстави своите новитети за оваа и наредната година

повеќе…

Marini BE Tower

Нов член во Marini фамилијата

Новата генерација Marini aсфалтни бази е дизјанирана да ги комбинира традиционалните карактеристики на перформанси и технологија, со нови високи нивоа на леснотија при работата и одржувањето, притоа задржувајќи ја едноставноста

повеќе…